Večeras retrogradni Mars ulazi u Vodoliju i do avgusta nas očekuje prava ljubavna oluja

Večeras retrogradni Mars ulazi u Vodoliju i do avgusta nas očekuje prava ljubavna oluja

26/06/2018 0 By admin
Tokom ovog perioda (26.6 do 13.8), čeka nas totalno pomračenje Meseca u Vodoliji gde će retrogradni Mars imati izuzetno jak uticaj

horoskop, zodijak

Foto: Pixabay.com / Retrogradni Mars u Vodoliji od 26.06. do 13.08

Mars u Vodoliji predstavlja bunt i akciju u kojoj se oslobađamo starih uverenja i stavova, loših odnosa i disbalansa u bilo kom smislu. On je radikalan, jer je sklon krajnostima i ekstremu. Mars se trenutno nalazi na 9. stepenu horoskopskog znaka Vodolije, a za koji dan će krenutu u nazad (26.06.), da bi započeo svoj retrogradni hod. Njegovo retrogradno kretanje događa se svake druge godine.

Mars će kroz svoje kretanje zbakom Vodolije mnogo toga menjati, ali i završavati, kako bi doneo epilog i na neke stvari stavio tačku. On je u ovom znaku borac za svoju slobodu, za svoje Ja, za svoj stav i svoj izbor. On ne trpi, ne pravi ustupke. Voli istinu i stremi ka njoj, uvek i u svakoj situaciji. Dovodiće do situacija u kojima izbor praktično ne postoji, gde suočavanje s greškama i pogrešnim potezima predstavljaju neminovnost, ali i bučan alarm čiji zvuk iritira, kako bi se trgli i ušli u promenu, koja će se na kraju i pokazati kao jedino rešenje.

Retrogradni Mars (pogotovo u Vodoliji) lako ulazi u stanja jake nervoze. Nestrpljiv je, impulsivan, netolerantan. Nema obzira ni prema čemu i ni prema kome, usled čega mnogima može doneti trenutke bitnih odluka, situacije u kojima je neophodno zauzeti se za sebe i boriti se za sopstvene načela. Ideja Vodolije jeste zajedništvo i jednakost, ali ne po svaku cijenu i ne  štetu nas samih. Svako trpljenje, primoravanje da nešto prihvatimo ili da se nečemu priklonimo, sada može izazvati jak revolt, odbacivanje svega što nam predstavlja smetnju i blokira put. Ovo je moment kada se opiremo, kada jasno iskazujemo svoju volju i svoje potrebe. Borimo se za svoj cilj i svoje mesto.

Ilustracija: pixabay.com

NASTAVI ČITATI PRITISKOM NA NEXT ISPOD

Pages: 1 2 3