Ovo su najlepši pogledi na aerodrome širom sveta iz kabine aviona

Ovo su najlepši pogledi na aerodrome širom sveta iz kabine aviona

15/04/2018 0 By admin
Ništa lepše od pogleda kroz prozor aviona kada se ispod vas prostire prelep predeo

Krilo aviona, avion

Foto: Profimedia/Pogled sa prozora aviona ostavlja bez daha.

Momenat kada avion sleće je jako uzbudljiv, a oduševiće vas još više ukoliko ste imali priliku da uživate u slikama prelepog pejzaža u koji slećete.

Najspektakularnije piste i pogledi iz aviona na predele su zvanično proglašeni, a pobedu je odneo aerodrom Donegal u Irskoj. PrivateFly organizovao je javno glasanje u kome su bili pozvani eksperti i influenseri iz svere putovanja. Nadležni na ovom aerodromu su rekli da su bili zadovoljni što su u Top 10 bili godinama, ali da ima je prvo mesto na listi ostvarenja želja.

Među najlepšima je i aerodrom u Nici, Francuska. On je okružen prelepim predelom i plavim mediteranskim morem.

Jedan se posebno izdvojio, a to je Kvintaun na Novom Zelandu. Okružen je prelepim planinama, a kada se spustite na tlo ulazite u magičan svet savršene prirode. Kada počnete da se spuštate ispod oblaka, ugledaćete i jezero Vakatipu.

Ovo je aerodrom sa najkraćom komercijalnom pistom na svetu i za mnoge sletanje čini jako traumatičnim. Sletanje na ovo malo ostrvo koje se zove Saba je utoliko impresivnije.

Zadivljujući pogled na Toronto, a naročito na jezero Ontario očekuje vas pri sletanju na aerodrom Toronto Bili Bišop.

Iako se ostrvo još uvek oporavlja od uragana Irme, turisti se vraćaju na ovo ostrvo, piše The Sun. Sveti Martin i posle svega izgleda prelepo, a verujemo da će uskoro uspeti da zasija punim sjajem.

Tokom leta iznad Londona imaćete odličan pogled za grad koji vam je uključen u cenu karte. Imaćete priliku da vidite istorijske spomenike, Tauer most i Kulu Londona, kao i reku Temzu.

(Telegraf.rs/M.K.)