Ova 4 znaka su vrhunski ljubavnici! Ipak, samo jedan je apsolutni pobednik

Ova 4 znaka su vrhunski ljubavnici! Ipak, samo jedan je apsolutni pobednik

01/11/2017 0 By admin
Samo jedan od svih horoskopskih znakova je apsolutni pobednik u ovoj kategoriji

TAMABEPA, Ljubav, Zavođenje, Muvanje, Seks

Foto-ilustracija: Foter/Alaskan Dude

Astrologija vam može otkriti sve o partneru, njegovim osobinama, ali i o seksualnoj energiji.

LJUBAVNI HOROSKOP: Zvezde otkrivaju gde će svaki znak pronaći ljubav svog života

Tako možete unapred saznati kako ćete se provesti u njegovoj blizini, kao i šta sve možete da očekujete.

Iako se sledeći znaci odlikuju visokim libidom i zaslužuju titulu “najboljeg ljubavnika”, samo jedan od njih je apsolutni pobednik.

Ovan

Vatreni Ovan će brzo i bez ustručavanja pokazati svoju seksualnu energiju, i apsolutno ga neće biti briga kakav utisak ostavlja. Upravo zbog svog samopouzdanja i retkog stave i energije smatraju ga jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima. Obožava da eksperimentiše, te odlično poznaje anatomiju svog partnera, kao i glavne erogene zone. Sve poze su mu omiljene.

Vodolija

Ako poznajete neku Vodoliju, onda ste se sigurno susreli sa njenom intelektualnom arogancijom, koja može da vas odbije ili magnetski privuče. Kako u životu, Vodolije su ekscentrične i na ljubavnom planu. Ovaj znak ima specifičan ukus kod biranja partnera, pa nekada ni sami nisu sigurni šta ih je tačno privuklo.

Iako u ranoj fazi života prave loše izbore, kasnije na osnovu iskustva, tačno znaju šta im je potrebno. Savršeni su ljubavnici, uživaju u seksualnim igrama.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ribe

Ribe se smatraju veoma nežnim ljubavnicima kojima možete u potpunosti verovati. Oni nisu skloni prevarama, a nikada neće zapostaviti porodicu jer im je ona previše bitna. Muškarci u znaku Ribe se opisuju kao veoma poželjnim partnerima za seks, a posebno su dobri u tome kada iskreno nekoga vole.

Škorpija

Ipak, apsolutni pobednik je Škorpija. Ovaj znak je sinonim za seksualnost, erotiku i sve manifestacije telesne ljubavi, a poznato je da mu je još antička astrologija dala počasnu titulu najboljeg ljubavnika. Ipak, retki su muškarci Škorpije koje su sve svoje emocije priklonili jednoj ženi, te treba biti obazriv.

U njega je lako zaljubiti se, jer osvaja prodornim pogledom i seksepilom koji je često neodoljiv.

(Telegraf.rs)