Odmor u ‘kupoli’ opuštanja! Evo kako izgleda antistres terapija iz budućnosti

Oslobađanje od stresa mnogi vide u dugim, laganim šetnjama ili u ležećem položaju u kojem čvrsto u rukama drže knjigu koja ih je nedavno oborila naslovom. Svatko traži svoje načine kako se obraniti od najvećeg zdravstvenog neprijatelja današnjice, a proučava ih i medicinska struka – i sve češće dolazi do primamljivih rješenja.

AUTOR : NOVA TV
  • 'Kupola iz budućnosti' poboljšava cirkulaciju, pomaže kod problema sa srcemHealing sensoric lounger svjetlosnim i zvučnim signalima omogućuje antistresni tretman
  • Healing sensoric loungerHealing sensoric lounger
  • IQCURE® SCAN određuje terapiju prema vašim potrebamaIQCURE® SCAN
  • IQCURE® SCAN

'Kupola iz budućnosti' poboljšava cirkulaciju, pomaže kod problema sa srcem

‘Kupola iz budućnosti’ poboljšava cirkulaciju, pomaže kod problema sa srcem (Foto: TSM)

Ovaj uređaj omogućuje suvremenu antistresnu terapiju, a najčešće ga koriste osobe koje imaju poremećaj spavanja i probleme s imunološkim sustavom.

“Elektromagnetska masaža povećava prokrvljenost, a kisik, svjetlo i zvuk koji okružuju osobu u ležećem položaju, blagotvorno djeluju na smanjenje stresa.

Tijekom ležanja tijelo se opušta elektromagnetskom masažom koja povećava prokrvljenost, a kisik, svjetlo i zvuk koji okružuju osobu u ležećem položaju blagotvorno djeluju na smanjenje stresa. Healing Sensoric Lounger razvijen je i kako bi djelovao na povećanje postotka kisika u organizmu, a pomaže i kod problema sa srcem i cirkulacijom.

No, mirno uživanje u ovom ‘uređaju iz budućnosti’ rezervirano je samo za poneke. Prije nego što postanete jedna od onih koja može svoj spas od stresa potražiti u ovoj terapiji budućnosti, morate proći i pregled skrenerom kojim se odlučuje jeste li kandidat za to.

IQCURE® SCAN određuje terapiju prema vašim potrebama

IQCURE® SCAN određuje terapiju prema vašim potrebama (Foto: TSM)

Hotelski resorti diljem svijeta posljednih godina svojom se ponudom okreću i prema zdravstveno-terapijskom turizmu. Osim standardne turističke ponude i pripadajućih zabavnih sadržaja u svoju ponudu uključuju i tretmane za koje posjetioci zapravo često nemaju vremena misliti, osim na godišnjem odmoru ili vikend-izletima. Taj trend vidljiv je i u Hrvatskoj pa u kategoriju onih kojih teže prevenciji i rješavanju problemakoje uzrokuje stres možemo svrstati i Terme Sveti Martin.

“Ovisno o rezultatima pregleda nakon skeniranja, osobi se preporučuje koju tehnologiju koristiti kako bi se tegobe smanjile u što većem postotku.

Osim relaksacije u ljekovitoj termomineralnoj vodi. Terme Sveti Martin, smještene u očaravajućem i bajkovitom Međimurju, mjesto su na kojem se možete posvetiti i svom psihofizičkom zdravlju. Tamo se nalazi kombinacija skenera IQCURE® SCAN koja na temelju medicinske tehnologije i baza podataka skenira vaše tijelo kako bi se dobila što jasnija slika o zdravstvenom stanju organizma. IQCURE® SCAN u manje od 40 minuta obavi psihološki pregled, provjerava vitalnost, analizira organski sustav, dišni i probavni, analizira kožu, krvni tlak, savjetuje idealnu prehranu te daje točnu analizu metabolizma.

Bitno je napomenuti kako ovaj sustav ne liječi bolesti već radi na principu prevencije i sprečavanja razvoja bolesti. Ovisno o rezultatima pregleda nakon skeniranja, osobi se preporučuje koju tehnologiju koristiti kako bi se tegobe smanjile u što većem postotku. Popis načina za oslobađanje od stresa u ponudi Termi Sveti Martin raznovrstan je – od aromaterapije, terapije zvučnim valovima, svjetlom i bojama, različitih pakunga pa sve do ljekovitog procesa u kojem udišete čisti ionizirajući kisik, a istodobno učite razvijati za vas najbolju tehniku disanja.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *