Nemojte se zaljubiti u Raka

Nemojte se zaljubiti u Raka

31/05/2018 0 By admin
Foto: unsplash.com

Nemojte se zaljubiti u Raka jer ima zlatno srce, čišće od srca bilo koje osobe koju ćete ikada upoznati. On uđe u vezu bez motiva i ne traži ništa od vas. On vas samo voli cijelim svojim srcem ako dokažete da to zaslužujete.

On je dobra duša koja samo pokušava dati sve od sebe kako bi životi drugih ljudi bili bolji.

Nemojte se zaljubiti u Raka jer unatoč tome što ima srce od zlata, on oko sebe ima podignute zidove. Morate se potruditi ako mu se želite približiti. Odgurnut će vas od sebe u nadi da ćete se još malo više potruditi. Njegova ljubav nije jednostavna, ali znamo da najbolje stvari u životu to nikada nisu.

Nemojte se zaljubiti u Raka jer će zapamtiti sve što mu kažete čak i ako to kažete šapatom, piše Spirtual posts.

On sluša više od onoga što govorite i zaista mu je stalo do toga. On će zapamtiti stvari kojih se ni vi nećete sjećati i poznavat će vas bolje od bilo koga. I vi ćete se osjećati kao da ga poznajete cijeli svoj život.

Nemojte se zaljubiti u Raka jer mu je previše stalo. Stalo mu je do toga kako se osjećate i uvijek će biti tako oprezan da nikad ne kaže ili ne učini pogrešnu stvar.

Ispričavat će se previše i pitat ćete se zašto to radi. Ali on samo želi da budete sretni.

Nemojte se zaljubiti u Raka jer je toliko osjetljiv i emocionalan. On će vas naučiti da drugačije gledate na situacije. On će vas naučiti da budete oprezniji. On će vas naučiti da malo pažljivije promatrate ljude.

Vidjet ćete kako se mijenjate jer ćete odjednom početi ne samo brinuti o sebi, već brinuti o svima oko vas i o utjecaju vaših djela i riječi na njih.

Nemojte se zaljubiti u Raka, jer pošto je dobar toliko koliko jest, on je nesiguran zbog toga. Odvest ćete ga na zabavu i primijetit ćete da je malo nervozan. On u takvim situacijama postaje sramežljiv.

NASTAVI ČITATI PRITISKOM NA NEXT ISPOD

Pages: 1 2