Idealne za brak: Tri horoskopska znaka koji su savršene supruge i majke

Idealne za brak: Tri horoskopska znaka koji su savršene supruge i majke

17/05/2018 0 By admin

Ne dovodi se u pitanje da horoskopski znak može mnogo toga da otkrije o nečijem karakteru

ljubav, par, zaljubljeni, dečko i devojka
Foto: Pixabay.com

Ovo će posebno interesovati muškarce koji su spremni da stanu na ludi kamen, ali pre nego izgovorite sudbonosno pitanje proverite da li vaša izabranica pripada nekom od znakova koji su idealni za supruge.

Ukoliko ste rešili da tražite saputnicu za ceo život, onda je ovo pravi tekst za vas jer ćemo vam otkriti koje žene su predodređne da budu savršene supruge.

Foto: Pixabay.com/ Sa ženom rođenom u znaku Raka vaš bračni život biće bajka.

Žena rođena u znaku Raka ima jake emocije prema partneru, a njena ljubav je bezuslovna i uradiće sve za onoga koga voli. Ukoliko se ženite ženom koja je Rak u horoskopu to znači da ste napravili odličan izbor. Ova žena će da uradi sve ne bi li vas učinila srećnim.

One su sklone da dramaztizuju i najmanju sitnicu, ali ovo je stvarno sitnica u poređenju sa onim što dobijate kada oženite ženu Raka. Uradiće sve da vam bude ugodno, da imate topli dom za vas i vašu porodicu. Odlične us u kuhinji, pa ćete uživati u slasnim obrocima i specijalitetima koje će vam ona spremati. Posvećene su i dobre majke i deca su im uvek na prvom mestu. Ono što traži u partneru je ljubav i iskrenost.

Foto: Pixabay.com/Žene rođene u znaku Ovna prirodne su zavodnice.

Prema rečima astrologa, Žene rođene u znaku Ovna mogu da bace sve muškarce na kolena. One su veoma jake i ne žale se i uradiće sve kako bi ostvarile svoje ciljeve. Ukoliko mislite da ste dovoljno jaki da provedete život sa ovakvom ženom onda se potrudite i imajte na umu da da morate da ordžavate vatru u njoj. Očekivaće vašu pomoć i podršku u svemu što radi, a za uzvrat uživaćete veliko poštovanje i divljenje od strane drugih jer ste s njom u vezi. Ovakve žene su sposobne da učine da njihov muškarac bude jači, odgovorniji i vredan pažnje. Veoma su realne i imaju realna očekivanja od ljudi koji ih okružuju.

S druge strane, ovakve žene je jako teško privući, pa i ako uspete u toem imajte na umu da vaša dama ima visoko mišljenje o vama i učiniće sve što može da u vaam probudi ono najbolje. Stroge su i zahtevne majke koje uglavnom podižu lidere i dobitnike. Od partnera očekuje da bude sličan njoj – da ima jak karakter i bude odlučan.

Foto: Pixabay.com/Lavice motre na partnera i trude se da mu život bude što bolji i lepši.

Lavice su istovremeno jake i oštre, jednom rečju – ratnice. Poseduju neverovatnu snagu i sposobnost i treba im neko ko je podjednako jak, one se nikada ne zaljubljuju u obične muškarce i ne moraju da idu daleko da bi zavele svog muškarca jer oni prosto padaju ničice zarobljeni njenim šarmom i snagom.

Posvećene su i lojalne partnerke i daće sve od sebe za njihove supruge. Njihova ljubav je intenzivna i zapravo nikada nećete upoznati ženu koja će vas voleti v iše od žene Lavice. Ona je oličenje onoga šta nesebična i čist aljubav znači. Ona se ne bori kao lavica samo za svog supruga, već i za decu. Ona je uvek tu da uradi sve što treba kako bi zaštitila voljene.

(Telegraf.rs/speakingtree.in)