Horoskopska ljestvica znakova koje je najteže voljeti, rangirano od “najpaprenijeg” – Pogađate li tko je?

Horoskopska ljestvica znakova koje je najteže voljeti, rangirano od “najpaprenijeg” – Pogađate li tko je?

29/08/2018 0 By admin
Foto: pixabay.com

Djevica 🔥🔥🔥🔥🔥

Od svih znakova zodijaka, vi ste najneovisniji. Stvarno znate kako se brinuti o sebi i vaša snaga može zastrašiti druge. Teško vas je voljeti jer ste navikli živjeti svoj život onako kako ga vi želite živjeti.

Ne dopuštate nikome drugome da diktira vaše planove, a drugima je teško prodrijeti u vašu zatvorenu ljušturu.

Škorpion 🔥🔥🔥🔥🔥

Teško je voljeti Škorpiona samo zato što može biti stvarno izazovno shvatiti što on želi od odnosa. Oni se ne poznaju dovoljno dobro da bi mogli uspostaviti vlastiti skup očekivanja od odnosa, piše Relationship rules.

Kao rezultat toga, rijetko ikada uspijevaju postaviti smjer za vlastiti ljubavni život. Rijetko su ikada zadovoljni jer ne znaju što ih zadovoljava.

Strijelac 🔥🔥🔥🔥

Nevolja sa zaljubljivanjem u Strijelca je u tome što uopće ne možete biti sigurni da će biti pored vas ujutro kad se probudite. Oni su impulzivna bića.

Jako vole svoju slobodu i bit će prilično zahtjevno natjerati ih da se obvežu. Samo netko poseban može u njima pobuditi želju za dugoročnim odnosom.

Vodenjak 🔥🔥🔥

Vodenjak je poprilično rezervirano stvorenje. On voli čuvati stvari u sebi i teško ga je natjerati da se otvori.

Ne voli biti u poziciji kada postaje ranjiv i zna da ga ljubav u konačnici stavlja u položaj ranjivosti i slabosti.

Jarac 🔥🔥🔥

Praktičan. To je jedina riječ koja najbolje opisuje životnu filozofiju Jarca. I tako, ako otkrije da odnos i ljubav mogu biti pomalo pragmatični u njegovom životu, onda će sigurno uložiti trud.

Ali ako vas ne smatra korisnim, bit će ga teško pridobiti.

Blizanci 🔥🔥

Loša stvar s Blizancima je ta da imaju ekstremnu tendenciju da budu vrlo emocionalni i neodlučni. Dopuštaju da im emocije uzmu ono najbolje od njih i često im njihovi osjećaji zamagle prosudbu.

Zbog podijeljene osobnosti odnos s njima može biti iznimno nestabilan. Ali prilagodljivi su i dobri su partneri u vremenima kriza.

NASTAVI ČITATI PRITISKOM NA NEXT ISPOD

Pages: 1 2