Da li ste zavisni od uzbuđenja? Lav i Ovan najveći kockari

Da li ste zavisni od uzbuđenja? Lav i Ovan najveći kockari

29/08/2018 0 By admin

Bik je oprezan i promišljen, Devica ništa ne prepušta slučaju, a Vodolija smišlja kombinacije. Jarac je previše skeptičan i ne veruje u brze dobitke, a Ribe maštaju da su već dobile i unapred troše.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

LAV voli da se igra, voli to uzbuđenje lova na dobitak i to radi na svim područjima života. Kockanje i rizične igre su definitivno nešto bez čega ovaj znak ne može, barem ne na duži period. I dok će muškarci, posebno oni pasionirani kockari, provoditi noći u kockarnici, redovno posećivati sportske kladionice i stalno pratiti rezultate na teletekstu ili mobitnom, žene lavice neće odoleti igrama na sreću.

Za muškarca Lava to je suviše banalna igra. On voli visoke uloge, a što veći rizik, to u njemu više bujaju strast i uzbuđenje. Uživa u lovu, a to mu je slađe od krajnjeg rezultata. Takav je u ljubavi, u životu uopšte, a tu draž iščekivanja “sretnog završetka”, koji to možda i neće biti, nito ne može da shvati osim njega.

Budući da uvek u životu igra srcem, tako je i na ovom području. To je njihova strast kojoj se posvećuju u potpunosti, a što češće igraju, sve su tome predaniji, da ne kažemo zavisniji. Ne može se reći da imaju neku posebno osmišljenu taktiku, kao što bi to mogla imati jedna Devica ili Jarac, jer dete u njemu nema puno strpljenja za sve te silne kombinacije.

Njegov cilj je igra i uživanje u igri i to je to! Kad izgubi, nerado će pričati o tome, suviše je ponosan da bi priznao poraz, konkretnije da bi priznao koliko je novca uložio i izgubio. Zato će za ostvareni dobitak saznati svi i izvesno je da će taj iznos vrlo brzo “ulupati” u čašćavanje prijatelja ili ispunjenje neke luksuzne želje.

Niko nije vakcinisan od želje za brzim dobitkom kojim će rešiti egzistencijalne probleme. I ostali znakovi zodijaka imaju svoje taktike i razmišljanja kad su u pitanju nagradne igre i kockanje. Neki igraju srcem kao Lav, neki mozgom, a neki će samo povremeno zalutati u kladionicu i pouzdati se u svoju sretnu zvezdu.

OVAN definitivno voli čar pustolovine i igre za koju ne zna kuda će ga odvesti. Često može biti viđen za poker aparatom ili kartaškim stolom. Teško podnosi poraz. Njegovi srećni dani su 12. septembar i 28. i 29. novembar..

BIK je oprezan i promišljen, u svemu pa i u kockanju. Previše ceni novac da bi ga olako bacao, ali zbog hedonizma i gladi za materijalnom sigurnošću može prilično da “zastrani”. Njegovi sretni dani su 10. septembar i 7. i 8. oktobar.

BLIZANAC nema previše strpljenja nizašta, pa ni za kockanje. On to čini povremeno i površno. Otićiće da uplati listić, a često će se u poslednjem trenutku setiti da nije proverio rezultate izvlačenja. Njegovi sretni dani su 5. i 6. oktobar.

RAK u kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što želi. Nije od onih koji veruje da može nešto da dobije, pa će svoju sreću na nagradnim igrama oprobati iz puke znatiželje. Njegovi sretni dani su 14. septembar i 7. i 8. novembar.

DEVICA ništa ne prepušta slučaju. Ako se upusti u ovu avanturu, vodiće knjige dobitaka i gubitaka, imaće dobro razrađenu taktiku i igrati posvećeno i s namerom. Njeni sretni dani su 18. septembar i 12. i 13. novembar.

NASTAVI ČITATI PRITISKOM NA NEXT ISPOD

Pages: 1 2