Aleksandra i Katarina su najmlađe milionerke na svetu, a ovako izgleda njihov život

Aleksandra i Katarina su najmlađe milionerke na svetu, a ovako izgleda njihov život

08/03/2018 0 By admin

Sestre Aleksanda i Katarina Andresen su najmlađe milionerke na svetu.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Aleksandra, koja ima 21 godinu i Katarina 22, su nedavno zvanično proglašene najmlađim milionerkama na svetu, a njihovo bogatstvo se procenjuje na 1,47 miliona dolara.

Ali uprkos ogromnoj sumi novca na njihovim bankovnim računima, kao i činjenici da dolaze iz ugledne norveške porodice, one nisu klasična deca bogataša. Aleksandra i Katarina se školuju, učestvuju u praksama, provode vreme sa prijateljima, imaju zabavne hobije.

U nastavku pogledajte kako izgleda njihov život.

Uprkos činjenici da je među njima samo jedna godina razlike, sestre Andersen nisu previše bliske. One objavljuju više slika sa prijateljima, nego zajedničkih, i sudeći po fotografijama imaju drugačija interesovanja u životu.

Aleksandra obožava prirodu, posebno da jaše konje i nema velike poslovne ciljeve, poput rada u kompaniji Ferd.

Dok Aleksandra i Katarina imaju enormno bogatstvo, zahvaljujući kompaniji svog oca, njihov tata insistira da ne moraju da pomažu kompaniji u budućnosti, piše norveški list Aftenposten.

Činjenica da mi je moja porodica pružila mogućnost za razne izbore u životu, posebno da jašem konje, zato što to zahteva mnogo novca. Ali nije dovoljno samo imati novac da bi uspeo, istakla je Aleksandra u jednom intervjuu.

Aleksandrin Instagram nalog prepun je fotografija sa raznih putovanja, poput egzotičnog odmora u Indiji.

Njena sestra Katarina je zaljubljenik u modu, te često objavljuje fotografije svoje dizajnerske garderobe, kao i luskuznih tašni.

Izvor: b92.net